fbpx

Napredna pretraga

0 € do 800.000 €

Našli smo 0 rezultate. Pregled rezultata
Rezultati pretrage

O nama

Vizija 

Udružujemo Vaše zahteve sa pažljivo odabranom ponudom nekretnina, kreiramo i realizujemo koncept Vašeg novog doma ili poslovnog prostora. 

Inovacija 

Naš uspeh počinje sa inovativnim, personalizovanim pristupom svakom klijentu. Osluškujući dinamiku domaćeg tržišta i prateći Vaše želje, pronalazimo kupca za Vašu nekretninu ili pronalazimo kuću, zemljište, stambeni ili poslovni prostor koji Vam je potreban za novu etapu života ili iskorak u nove poslovne poduhvate. 

Kvalitet usluge 

Brižljivo kreiramo našu ponudu, utemeljujući je na proverenom odabiru najboljih nekretnina na prostoru Vrnjačke Banje i okoline. Ljubaznost, strpljenje i usmerenost ka razumevanju potreba naših klijenata, karakteristike su koje stvaraju uslove za poverenje i dugoročnu saradnju, praćenu uzajamnim zadovoljstvom. Uverite se I sami u našu tvrdnju! 

Tradicija 

Porodica, porodične vrednosti i odanost tradiciji čine srce našeg poslovanja, iza kojeg se nalazi decenijsko iskustvo posredovanja u prodaji i izdavanju nekretnina.Svakom poslu pristupamo domaćinski, posvećeni zadovoljstvu onih koji nam ukazuju svoje poverenje. 

Odgovornost 

Posedujemo sve raspoložive licence za posredovanje u prometu nekretnina na teritoriji Srbije kao i pružanje konsultantskih usluga u ovoj oblasti. Agencija se brine o svojim klijentima od početka do kraja posredovanja, od izrade Predugovora i Ugovora o izdavanju i kupoprodaji, zakazivanja overe kod Javnog beležnika, prisustva na isplati,do niza drugih postprodajnih aktivnosti koje obavljamo u dogovoru sa klijentom(prenos struje, poreske obaveze). 

Renome

Svaka realizovana prodaja ili izdavanje nekretnine deo su naše priče o kvalitetu usluga koje pružamo. Vaša preporuka temelj je našeg kredibiliteta i podstrek da kontinuirano unapređujemo svoj rad. 

Uporedite oglase